Städtjänster

                                                                                     Kontakta oss på 0768-48 03 54
Vi utför städning i Skaraborg, Skara, Skövde, Lidköping, Falköping, Mariestad och Tidaholm. Bland annat flyttstädning & hemstädning i hela Skaraborg.

Det kan vara svårt att få tiden att räcka till i vardagen så låt oss hjälpa dig med hemstädningen så kan du fokusera på annat. Det finns väldigt många önskemål om på vad som egentligen skall ingå i en städning. Därför gör vi alltid ett kostnadsfritt besök där eraönskemål och behov med städningen gås igenom.

För oss är det viktigast att ni känner er trygga med att anlita Systrarna Eldhs Städ för städning i Skövde, Skara, Lidköping, Falköping och Mariestad med omnejd. Därför följer vi alltid mäklarsamfundets rekommendationer samt arbetar så väl med företag som privatpersoner. Se mer om kontorsstäd här.

Med många års erfarenhet så hjälper vår erfarna städpersonal er att uppfylla de krav som ställs vid en städning så kan ni istället lägga tid på annat. Genom samarbete med Seniorkraft ser vi nu till att inte bara seniorer städar hos er, utan också yngre personer med lokalvård och städerfarenhet.

Fönsterputsning och städmaterial ingår i priset. Vi städar professionellt enligt mäklarsamfundets rekommendationer (se vår städgaranti).

Vi är tillgängliga

  • 24 timmar om dygnet
  • 7 dagar i veckan

Vi finns i hela Skaraborg, för dig!